Ομαδικές Ασφαλίσεις

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης στους πελάτες μας

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε μας τώρα

Ομαδικές Ασφαλίσεις

H AG Brokers σας παρέχει όλους τους κλάδους που υπάρχουν στην ασφαλιστική αγορά με την πιο οικονομική τιμή βάση των δικών σας αναγκών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προγράμματά μας για Ομαδικές Ασφαλίσεις.

Να θυμάστε ότι ακόμα και αν αυτό που ψάχνετε δεν το βρίσκετε ως κάλυψη για την ασφαλιστική σας ανάγκη πάντα μπορεί να σχεδιαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα σας και στις δικές σας ανάγκες.

Εάν η επιχείρησή σας απασχολεί μέχρι και 50 εργαζόμενους, τώρα διαθέτουμε για εσάς και το προσωπικό σας, προγράμματα που περιλαμβάνουν πλήθος καλύψεων, ιδανικών για εσάς (π.χ. Ασφάλισης Ζωής, Ανικανότητας από Ασθένεια ή Ατύχημα, Ευρείας Νοσοκομειακής και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης). Τα προγράμματα αυτά μπορούν να προσφερθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους και παρέχουν 24ωρη και παγκόσμια κάλυψη.

Εάν η επιχείρησή σας απασχολεί πάνω από 50 εργαζόμενους, η εταιρεία μας φρόντισε και για εσάς. Δημιούργησε εξειδικευμένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας για ομαδική ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων σας.

Ως επιχειρηματίας είστε διπλά κερδισμένος, αφού σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις για ομαδική ασφάλιση ζωής του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού τους εκπίπτουν από την φορολόγηση της επιχείρησης.

Από την παροχή ομαδικής ασφάλισης επωφελείται σημαντικά η επιχείρησή σας:


ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 • Προσφέρει σε ικανούς συνεργάτες σας επιπλέον κίνητρα, ώστε να παραμείνουν στο δυναμικό της.
 • Καθιστά την επιχείρησή σας “περιζήτητο εργοδότη” για τα δυναμικά στελέχη της αγοράς που αναζητούν ελκυστικά πακέτα παροχών.
 • Εγγυάται την φοροαπαλλαγή της επιχείρησής σας για τα ασφάλιστρα που καταβάλλει στην Ομαδική κάλυψη του ανθρώπινου δυναμικού της.
 • Αναβαθμίζει τη σχέση σας με τον εργαζόμενο από απρόσωπη συναλλαγή σε προσωπική σχέση, με ανθρώπινα θεμέλια και μελλοντικές προοπτικές.
 • Παρακινεί το προσωπικό σας να γίνει περισσότερο αποδοτικό και παραγωγικό, ικανοποιημένο από εσάς ως εργοδότη, που σέβεται τις ανάγκες του.
 • Περιορίζει τις έκτακτες οικονομικές επιβαρύνσεις της επιχείρησής σας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων περιστατικών.
 • Παρέχει στους εργαζομένους στην εταιρεία σας πραγματική ασφάλεια με την καταβολή χαμηλού ασφαλίστρου.


ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Υψηλό κόστος ζωής, αυξανόμενες οικογενειακές υποχρεώσεις, ανεπαρκής ασφαλιστική κάλυψη, αβέβαιο μέλλον στα προβλήματα των σύγχρονων εργαζομένων, ερχόμαστε να δώσουμε την απάντηση, με ομαδικά ασφαλιστικά πακέτα που:

 • Ενισχύουν το επαγγελματικό κύρος του εργαζομένου
 • Συμπληρώνουν την κοινωνική ασφάλισή του
 • Ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες του ίδιου και της οικογένειάς του, δημιουργώντας μια πεποίθηση σιγουριάς για το μέλλον.
 • Δίνουν τη δυνατότητα για παροχές υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους ή περιορισμένης συμμετοχής.

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετέ μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Ζητήστε Προσφορά τώρα για Λοιπούς Κλάδους

Επικοινωνηστε μαζι μας

Έχετε ερωτήσεις? Καλέστε μας ή Στείλτε μας μήνυμα

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση - απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Στείλτε email

info@agbrokers.gr

Επισκεφτείτε μας στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο

Σπύρου Πάτση 127, Βοτανικός, Τ.Κ. 11855, Αθήνα

  Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το Αστέρι.

  Βρες τώρα τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο