Ασφάλειες Αεροσκαφών & Drones

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης στους πελάτες μας

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε μας τώρα

Ασφάλειες Αεροσκαφών & Drones

ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H AG Brokers σας παρέχει όλους τους κλάδους που υπάρχουν στην ασφαλιστική αγορά με την πιο οικονομική τιμή βάση των δικών σας αναγκών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προγράμματά μας για Ασφάλειες Αεροσκαφών.

Να θυμάστε ότι ακόμα και αν αυτό που ψάχνετε δεν το βρίσκετε ως κάλυψη για την ασφαλιστική σας ανάγκη πάντα μπορεί να σχεδιαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα σας και στις δικές σας ανάγκες.

Για όσους αγαπάνε τον αέρα και έχουν στην κατοχή τους αεροσκάφος ή είναι ενταγμένο σε AOC για εμπορική εκμετάλλευση ή Drone, φροντίζουμε να απολαμβάνετε το αεροσκάφος σας, με απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς καθώς οι αεροπορικές εφαρμογές αποτελούν έναν από τους πλέον απαιτητικούς κλάδους ασφαλίσεων παγκοσμίως.

Πάντα με τις εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς μπορούμε να καλύψουμε τους εξής κλάδους:

 • ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
 • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ
 • ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ
 • Drone
 • ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ (Loss of license)
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ
 • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
 • ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
 • ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ κ.α.

Drone

Τι είναι τα Drones;

Είναι τα Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) δηλαδή, στα ελληνικά, τα «Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα» (ΜΕΙΟ). Τα Drones έχουν τη μορφή μικρών ελικοπτέρων που ο χρήστης τους, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπως εκείνος επιθυμεί, ανάλογα φυσικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τον σκοπό για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί. 

Οι καιροί έχουν αλλάξει όσο και η τεχνολογία

Στην ζωή μας μπήκε για τα καλά η χρησιμότητα του drone σε πολλούς τομείς και ειδικά για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες

Η ασφάλιση των drone είναι  υποχρεωτική για αστική ευθύνη επαγγελματικής χρήσης. Γι’ αυτό δημιουργήθηκαν κατηγορίες για τα Drones βάση των κιλών και τις προδιαγραφές τους. Συνήθως επαγγέλματα που χρειάζονται τα drone είναι οι φωτογράφοι, εταιρείες security, χαρτογράφηση κ.α.

Στο μέλλον τα drone θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο για τον εντοπισμό απειλών ασφαλείας καθώς και για την δασοπροστασία και την διάσωση λουόμενων . Ήδη σε πολλούς δήμους γίνεται η χρήση αυτών με μεγάλη επιτυχία. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να χαρτογραφήσουν αποτελεσματικά μια εκδήλωση ή φύλαξη και να παρέχουν ακόμα και θερμική απεικόνιση ή νυχτερινή όραση.

Χρήση των drone γίνεται η δια οράσεως ή απομακρυσμένα μέσω της τεχνολογίας και προγραμμάτων

Για όσους αγαπάνε τον αέρα και τα drones φροντίζουμε να απολαμβάνετε την κάθε πτήση του, με απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς καθώς οι αεροπορικές εφαρμογές αποτελούν έναν από τους πλέον απαιτητικούς κλάδους ασφαλίσεων παγκοσμίως.

Στο γραφείο μας υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση στην κάλυψη των drones και αεροσκαφών και έχουμε την δυνατότητα ένα drone να το ασφαλίσουμε για αστική ευθύνη καθώς και το ίδιο το drone σε περίπτωση καταστροφής του πάντα με τις εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς 

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετέ μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Ζητήστε Προσφορά τώρα για Λοιπούς Κλάδους

Επικοινωνηστε μαζι μας

Έχετε ερωτήσεις? Καλέστε μας ή Στείλτε μας μήνυμα

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση - απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Στείλτε email

info@agbrokers.gr

Επισκεφτείτε μας στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο

Σπύρου Πάτση 127, Βοτανικός, Τ.Κ. 11855, Αθήνα

  Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το Κλειδί.

  Βρες τώρα τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο