Νομική Προστασία

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης στους πελάτες μας

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε μας τώρα

Νομική Προστασία για την Επιχείρηση και τον Επαγγελματία

H AG Brokers σας παρέχει όλους τους κλάδους που υπάρχουν στην ασφαλιστική αγορά με την πιο οικονομική τιμή βάση των δικών σας αναγκών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προγράμματά μας για Νομική προστασία.

Να θυμάστε ότι ακόμα και αν αυτό που ψάχνετε δεν το βρίσκετε ως κάλυψη για την ασφαλιστική σας ανάγκη πάντα μπορεί να σχεδιαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα σας και στις δικές σας ανάγκες. Μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον ασκείτε με επιμέλεια και υπευθυνότητα την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλά απρόοπτα γεγονότα και προβλήματα μπορούν πάντα να παρουσιαστούν.

Η Επαγγελματική Νομική Προστασία απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική ποινική σας ευθύνη, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για την επιχείρησή σας, τις εργατικές διαφορές αλλά κυρίως στην διεκδίκηση των επισφαλών απαιτήσεων που προκύπτουν από τις συναλλαγές με τους πελάτες σας.

Είναι αρκετοί οι κλάδοι επιχειρήσεων που τους αφορά η Νομική Προστασία, ωστόσο θα σας αναφέρουμε τους κυριότερους:

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Σήμερα, όσο η ζωή γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο οι ευθύνες του διαχειριστή μιας πολυκατοικίας αυξάνουν.
Σήμερα, που η αποκατάσταση ζημιών στην πολυκατοικία είναι πολύ δαπανηρή και οι αντιδικίες πιο συχνές, πρέπει να μπορείτε να διεκδικείτε και να υπερασπίζετε τα δικαιώματά σας δυναμικά.
Το κόστος όμως πρόσβασης στη δικαιοσύνη είναι σήμερα πολύ υψηλό.
Τα δικαστικά έξοδα, οι αμοιβές δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών κ.λπ., είναι γνωστό ότι στοιχίζουν αρκετά χρήματα και λειτουργούν πολλές φορές αποτρεπτικά για την ζημιωθείσα διαχείριση.
Πολλές φορές, οι ένοικοι πολυκατοικιών, αποκαθιστούν με δική τους οικονομική επιβάρυνση ζημιές, που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν δικαστικά.

Γι’ αυτό η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ σας είναι απαραίτητη.
Για να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας.

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διεκδίκηση ή απόκρουση αξιώσεων από συμβάσεις που καταρτίσθηκαν από το διαχειριστή με κάποιον τρίτο, π.χ.

 • Διαφορές οικονομικές με συνεργεία ελαιοχρωματιστών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, συντηρητών καυστήρων, συντηρητών ασανσέρ, συνεργείων καθαρισμού κ.λπ.
 • Διεκδίκηση των κοινοχρήστων από κακοπληρωτές ενοίκους.
 • Διεκδίκηση από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων απαιτήσεων που κατ’ αναλογία οφείλουν για κατασκευές ή επισκευές που έγιναν, με έγκριση της γενικής συνελεύσεως των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.
 • Προβλήματα Εργατικής Νομοθεσίας, εφόσον η διαχείριση της πολυκατοικίας απασχολεί προσωπικό με σχέση εξαρτημένης εργασίας, π.χ. θυρωρό, υπάλληλο καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων κ.α.
 • Μισθοί, επιδόματα, δώρα, αποζημιώσεις, ένσημα Ι.Κ.Α., εργατικές άδειες, είναι αιτίες που μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές μεταξύ της διαχειρίσεως και του υπαλλήλου.

Επιπλέον καλύψεις:

 • Διεκδίκηση κατά ασφαλιστικών εταιριών για διαφορές που απορρέουν από ασφαλιστήρια συμβόλαια κοινόχρηστων χώρων της διαχείρισης.
 • Για όλες αυτές τις περιπτώσεις και για πολλές άλλες που μπορεί να υπάρξουν, η Νομική θα πληρώσει τον δικηγόρο καθώς και όλα τα δικαστικά έξοδα, προκειμένου να έχετε μια δυναμική διεκδίκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων σας.
 • Απόκρουση ποινικών κατηγοριών που βαρύνουν τον διαχειριστή της πολυκατοικίας π.χ. Για τραυματισμό τρίτου προσώπου στους κοινόχρηστους χώρους ή για τραυματισμό πεζού από αποκολληθείσα μαρμαρόπλακα της προσόψεως.
 • Διεκδίκηση αποζημίωσης από τρίτους για ζημιές που προκάλεσαν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας π.χ. από πυρκαγιά, πλημμύρα, μετακόμιση κ.λπ.

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ

Με την Νομική Προστασία Ιατρών μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να αποκρούσετε αποτελεσματικά με όλες τις απαραίτητες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται κάθε κατηγορία που τυχόν σας προσάψουν σε σχέση με την άσκηση του επαγγέλματός σας, αλλά και να αξιώσετε αποζημίωση σε περιπτώσεις ηθικής και επαγγελματικής βλάβης.

 • Υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια για εξ’ αμελείας παράβαση ποινικών διατάξεων.
 • Κατάθεση αγωγών για συκοφαντική δυσφήμιση.
 • Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης για ζημιές στο ιατρείο του.
 • Εργατοϋπαλληλικές διαφορές με το προσωπικό του.
 • Μισθωτικές διαφορές για το ιατρείο του ή την κατοικία του.
 • Διαφορές από ασφαλιστήρια επαγγελματικής αστικής ευθύνης [προσεπίκληση].
 • Διαφορές από ασφαλιστήρια που καλύπτουν το ιατρείο κατά κινδύνων περιουσίας.
 • Διαφορές από αγορά ελαττωματικών μηχανημάτων για το ιατρείο του.
 • Υποβολή μηνύσεων κατά τρίτων σε περιπτώσεις δυσφήμισης, εξύβρισης, κ.λπ.
 • Σε περιπτώσεις υπεράσπισης του ιατρού στα Ποινικά Δικαστήρια οι δικηγορικές αμοιβές προσαυξάνονται κατά 100% από τις προβλεπόμενες στους Γενικούς Όρους Ασφάλισης.

Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται ο τομέας σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας αναφέρουμε την διαθεσιμότητά του.

Καλέστε μας για περαιτέρω ενημέρωση ή αποστείλετέ μας email στην φόρμα ενδιαφέροντος

Ζητήστε Προσφορά τώρα για Λοιπούς Κλάδους

Επικοινωνηστε μαζι μας

Έχετε ερωτήσεις? Καλέστε μας ή Στείλτε μας μήνυμα

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση - απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Στείλτε email

info@agbrokers.gr

Επισκεφτείτε μας στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο

Σπύρου Πάτση 127, Βοτανικός, Τ.Κ. 11855, Αθήνα

  Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας το Αεροπλάνο.

  Βρες τώρα τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο